fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Punaviinilasi pitkällä tekstillä

32,00 

Ilahduta lähimmäistäsi itse suunnittelemallasi punaviinilasilla. Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, runo, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Oijo)

(esim. vuosikerta 1962)

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Punaviinilasi kaiverruksella, lahja ystävälle

Punaviinilasi kaiverruksella on ajatuksella valittu lahja ystävälle, puolisolle tai kenelle tahansa viinin ystävälle!  Tähän voit kaiverruttaa runon tain muun ilahduttavan tekstin lahjan saajaa ajatellen. Sopisiko kylkeen kenties pullo lahjansaajan lempiviiniä?

Korkea ja näyttävä viinilasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois, joten lasista jää ihana muisto jopa vuosiksi eteenpäin.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Lasin tilavuus 75 cl ja kestää konepesun. ​

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso myös valkoviinilasi kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Minulla olisi kiire hankkia lahja ystävälle. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punaviinilasi pitkällä tekstillä”