fbpx

BLACK WEEK -20% KOODILLA: BF20

Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille

39,00 

Black Friday

Tyylikäs musta taskumatti valitsemallasi kaiverruksella on täydellinen lahja bestmanille kiitokseksi.

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Bestman)

(esim. Matias)

Kuvaus

Kaiverrettu taskumatti, lahjat bestmanille

Enää ei tarvitse miettiä mistä löytyisi sopivat lahjat bestmanille! Taskumatti kaiverruksella on mitä parhain klassikko bestmanille, joka jää hauskaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin. Taskumatti on todellinen häiden klassikko, joka myös nostattaa jokaisen bestamanin takuulla häätunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen juhlaa. Olisiko tässä myös kenties hyvä ”kosiskelulahja” bestmanin tehtäviin?

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu.

Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä taskumatti kaiverruksella myös toisella designilla.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada lahjat bestmanille. Voinko käydä noutamassa tuotteet?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille”