fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Taskumatti kaiverruksella, kauno

39,00 

Tyylikäs musta taskumatti omalla kaiverruksella. ​

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Timo 30v.)

(esim. Kalle) Jätä tämä tyhjäksi mikäli et tarvitse tarraa.

Saatat myös pitää...

 • termosmuki-nimellä

  Termosmuki nimellä, lahja miehelle

  40,00 
 • bestmanlahja

  Taskumatti kaiverruksella, bestmanin lahja

  39,00 

Kuvaus

Taskumatti kaiverruksella

Taskumatti kaiverruksella on mitä hauskin lahja miehelle. Kaiverruta vaikkapa persoonallinen lahja omalle isälle tai ystävälle. Kun taskumatin tekstin voi aivan itse päättää, on tässä myös loistava valmistujaislahja  tai kiva lahja bestmanille! 

Kaiverrus on kestävä, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä, joten se pysyy mukavana muistona jopa vuosia eteenpäin. 

Taskumatin tilavuus: 240 ml.

Materiaali: ruostumaton teräs.

Tuotteet toimitetaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös viskilasi kaiverruksella

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Millä maksutavoilla voin maksaa? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotetteen lähettäminen suoraan lahjansaajalle?

Kyllä onnistuu. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, lähetäthän mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekmisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon tai haluamani kuvan?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, voit tehdä tilauksen täältä: taskumatti logolla

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, kauno”