ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Taskumatti kaiverruksella, kauno

39,00 

Tyylikäs musta taskumatti omalla kaiverruksella. ​Kirjoita vain millä sanoin haluat ilahduttaa lahjansaajaa ja taskumatti on valmis tilattavaksi. Oma kaiverrus kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa paketissa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi!

Varastossa

(esim. Timo 30v.)

Kuvaus

Taskumatti kaiverruksella

Taskumatti kaiverruksella on mitä hauskin lahja miehelle. Kaiverruta vaikkapa persoonallinen lahja omalle isälle. Kun taskumatin tektin voi aivan itse päättää, on tässä myös loistava valmistujaislahja  tai kiva lahja bestmanille! 

Taskumatin tilavuus 240 ml. Kaiverrus on kestävä, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä, joten se pysyy mukavana muistona jopa vuosia eteenpäin. 

Tuote toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten taskumatti kaiverruksella on halutessasi heti valmis annettavaksi.

Tuotteet toimitetaan varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös viskilasi kaiverruksella

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, toimitustapana lähin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit hautessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotetteen lähettäminen suoraan lahjansaajalle?

Kyllä onnistuu. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, lähetäthän mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekmisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, kauno”