fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille

39,00 

(1 tuotearvio)

Tyylikäs musta taskumatti valitsemallasi kaiverruksella on täydellinen lahja bestmanille kiitokseksi.

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Bestman)

(esim. Matias)

esim. “Kalle” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Määrä:

Saatat myös pitää...

  • lahja bestmanille

    Oluttuoppi kaiverruksella, lahjaidea bestmanille

    33,00 

Kuvaus

Kaiverrettu taskumatti

Kaiverrettu taskumatti on mitä parhain klassikko bestmanille, joka jää hauskaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin. Taskumatti on todellinen häiden klassikko, joka myös nostattaa jokaisen bestamanin takuulla häätunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen juhlaa. Olisiko tässä myös kenties hyvä “kosiskelulahja” bestmanin tehtäviin?

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu.

Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä taskumatti kaiverruksella myös toisella designilla.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada lahjat bestmanille. Voinko käydä noutamassa tuotteet?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille

  1. Lauri Pentinmäki (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio