ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Leikkuulauta kaiverruksella

35,00 

Kaunis leikkuulauta valitsemallasi kaiverruksella on upea häälahjaidea! Täytä vain tekstikentät ja lauta on valmis tilattavaksi. Oma valitsemasi teksti kuuluu hintaan. Tuotteen mukana toimitetaan kuvan mukainen lahjakassi, ja laudan päälle solmitaan lahjanauha, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi. Voit valita kahesta eri kokovaihtoehdosta (20 x 30 cm tai 40 x 30 cm).

Esim. Haavisto

Esim. Kitchen

Kuvaus

Leikkuulauta kaiverruksella

Näppärän kokoinen leikkuulauta kaiverruksella on upea häälahja tuoreelle parille! Leikkuulauta on persoonallinen elementti kattaukseen, joka puhuttaa varmasti. 

Tyylikäs bambuleikkuulauta on hellä materiaali veitsille sekä käytännöllinen alusta ruoanlaitolle. Lauta sopii hyvin myös tarjoilualustaksi pienelle naposteltavalle tai tapaksille.

Luonnonmateriaali toimii kauniina ja maanläheisenä sisustuselementtinä keittiössä.

Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai ideoida itse, millä sanoin muistaa hääparia.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Laudan koko: 20 x 30 cm

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös Mr ja Mrs passikotelot

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leikkuulauta kaiverruksella”