fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Saunalahja, löylykauha kaiverruksella

39,00 

Löylykauha kaiverruksella on upea kotimainen joululahja saunojalle. Kirjoita vain haluamasi kaiverrus ja tuote on valmis tilattavaksi.

  • Kaiverrus kuuluu tuotteen hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Papan sauna)

Kuvaus

Kotimainen joululahja

Puinen löylykauha omalla kaiverruksella on esimerkiksi mitä täydellisin kotimainen joululahja saunojalle. Koivusta valmistettu löylykauha on kotimaista käsityötä Raumalta, jossa puuastioiden valmistuksella on pitkä historia. Kauhalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki, joka on tae tuotteen suomalaisuudesta. Nimikoitu löylykauha on upea lisä saunaan, joka ilahduttaa lahjansaajaa takuulla.

Kaiverruksen avulla on helppo luoda henkilökohtainen lahja vaikkapa omalle vanhemmalle, isovanhemmalle tai viemisiksi joulunviettoon.

Lahja on myös heti valmis annettavaksi, sillä kauha toimitetaan näyttävässä sellofaanipaketoinnissa.

Löylykauhan pituus: Noin 36 cm

Alkuperämaa: Suomi

Valmistaja: Rauman Kiulu- ja Tynnyritehdas

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa.

Etsitkö muita lahjaideoita saunojalle? Katso täältä puinen saunamittari kaiverruksella.

Miten nopeasti tuote saapuu?

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Haluasin toimittaa lahjan suoraa lahjansaajalle, onnistuisiko se?

Voit itse valita kassalla toimitusosoitteen ja voit lisätä tilaukseen myös lahjansaajan puhelinnumeron, joten toimitus suoraa lahjansaajalle onnistuu oikein hyvin. Halutessasi valittavissa on myös kotitoimitus suoraa lahjansaajalle.

Haluaisin sittenkin muuttaa jo tekemääni tilausta, sillä tulin toisiin aatoksiin tekstin suhteen. Voiko tilausta vielä muuttaa?

Jos haluat tehdä sittenkin muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, niin olethan vain yhteyksissä pikimmiten meihin yhteyksissä chatissa tai osoitteeseen info@younameit.fi tai puhelimitse. Mikäli tuotetta ei ole vielä meillä ehditty meillä kaivertaa/kirjailla, voimme oikein hyvin tehdä siihen vielä tarvittaessa muutoksia.

En saanutkaan tilausvahvistusta sähköpostiini. Mitä minun tulee tehdä?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa katsoa ensimmäisenä sähköpostin roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan saanut meiltä vahvistusta tai huomaat sen olevan jollain tapaa virheellinen tai puutteellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilauksesi tilanteen pikaisesti.

Tarvitsisin tuotteen jo seuraavalle viikolle, onnistuuko pikainen toimitus?

Kannattaa mainita aikataulusta tilauksen lisätietokentässä, niin pyrimme aina laittamaan kiiretilaukset mahdollisimman pian tuotantoon. Voit tiedustella toimitustilannettamme kätevästi myös sivuston oikeasta alalaidasta löytyvästä chat-ikkunasta. Tavoitat meidät chatista reaaliaikaisesti viikon jokaisena päivänä.

Suomalaisen Työn Liitto

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saunalahja, löylykauha kaiverruksella”