fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Menu/hääohjelmakortti, Navy Blue

1,00 

Spring-hääohjelmakortti on kaunis elementti hääpöytään. Toiselle puolelle voit painattaa esimerkiksi häämenun ja toiselle puolelle hääohjelman.

  • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
  • Vedos kuuluu hintaan!
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Saatat myös pitää...

  • hääkutsu-navy

    Hääkutsu, Navy Blue

    1,50 

Kuvaus

Menukortti hääpöytään, Navy Blue

Meiltä saat kätevästi tilattua menu/ohjelmakortit omalla henkilökohtaisella suunnittelupalvelulla. Navy Blue -menukortti häihin on kaunis lisä kattaukseen ja sen ympärille on helppo rakentaa muuta hääpöytien koristelua. Hääohjelmakortti on korkealaatuista, 350g paksuista mattapaperia. Painatuksen saa kaksipuoleisena, joten toiselle puolelle voit painattaa esimerkiksi hääohjelman ja toiselle puolelle häämenun täysin omien tarpeidesi mukaan. Tämä kortti on täydellinen lisä koristamaan hääkattausta. Kortti on myös käytännöllinen häävieraille, sillä hääohjelma on näin käden ulottuvilla.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen täytettäväksesi sähköpostilla kortin tekstikentät ja mikä parasta, saat meiltä vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Korttiin on helppo tehdä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kortti on 1,00 €. Hinta sisältää suunnittelutyön, vedoksen sekä korttien painatuksen. Saat valmiin vedoksen hyväksyttäväksesi ennen kuin laitamme kutsut painoon.  Minimitilausmäärä on 50 kortteja ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl erissä. Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 56 häävierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kortti.

Toimitusaika noin 2 viikkoa tekstien toimittamisesta.

Navy Blue-mallin kortti on kooltaan A6 = 14.8 cm x 10.5 cm, painatus on kaksipuolinen.

Katso täältä myös kauniit hääkutsumallit.

Entä haluatko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsutekstiä.

Q&A
Millainen toimitusaika on hääpainotuotteilla on?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 viikkoa siitä kun olet hyväksynyt tekemämme vedoksen. Voimme myös sopia myöhemmästä toimitusajasta, jos haluat vielä pohtia tekstiäsi jonkin aikaa ennen kuin laitamme kutsut painoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Menu/hääohjelmakortti, Navy Blue”