fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Menu/ohjelmakortti hääkattaukseen, Elegance

1,00 

Elegance-ohjelmakortti häihin on kaunis elementti hääkattaukseen. Toiselle puolelle voit painattaa esimerkiksi häämenun ja toiselle puolelle hääohjelman.

  • Henkilökohtainen suunnittelupalvelu suomeksi
  • Saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi ohjeet tekstien toimittamisesta
  • Vedos kuuluu hintaan!
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Määrä:

Saatat myös pitää...

  • hääkutsuja

    Hääkutsu, Elegance, mustavalkoinen

    2,00 

Kuvaus

Menukortti hääkattaukseen

Nyt saat kätevästi tilattua menu/ohjelmakortit hääjuhlaan omalla henkilökohtaisella suunnittelupalvelulla. Tämä menukortti hääkattaukseen yksinkertaisuudessaan täydellinen valinta eleganttiin hääjuhlaan. Ohjelmakortti on korkealaatuista, 350g paksuista mattapaperia. Painatuksen saa kaksipuoleisena, joten toiselle puolelle voit painattaa esimerkiksi häiden ohjelman ja toiselle puolelle häämenun täysin omien tarpeidesi mukaan.

TILAUSOHJE: Saat tilauksen jälkeen täytettäväksesi sähköpostilla kortin tekstikentät ja mikä parasta, saat meiltä vedoksen omilla teksteilläsi ennen lopullista painatusta. Korttiin on helppo tehdä myös erilaisia muutoksia täysin toiveidesi mukaan.

Hinta per kortti on 1,00 €. Hinta sisältää suunnittelutyön, vedoksen sekä korttien painatuksen. Saat valmiin vedoksen hyväksyttäväksesi ennen kuin laitamme kutsut painoon.  Minimitilausmäärä on 50 kortteja ja tilattavissa oleva määrä suurenee 5 kpl erissä. Mikäli sinulle on tulossa esimerkiksi 56 häävierasta, suosittelemme, että valitset 60 kpl. Näin sinulle jää myös tarvittaessa muutama ylimääräinen kortti. Toimitusaika noin 2 viikkoa. Elegance mallin kortti on kooltaan A6 = 14.8 cm x 10.5 cm, painatus on kaksipuolinen. Katso täältä myös kauniit hääkutsumallit. Entä tarvitsetko vinkkejä hääkutsun tekstin suunnitteluun? Täältä löydät kuusi erilaista hääkutsutekstiä.

Q&A
Millainen toimitusaika on hääpainotuotteilla on?

Hääkutsujen toimitusaika on noin 2 viikkoa siitä kun olet hyväksynyt tekemämme vedoksen. Voimme myös sopia myöhemmästä toimitusajasta, jos haluat vielä pohtia tekstiäsi jonkin aikaa ennen kuin laitamme kutsut painoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Menu/ohjelmakortti hääkattaukseen, Elegance”