fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoitu passikotelo

32,00 

(1 tuotearvio)

Kaunis passikotelo nimellä kaiverrettuna on osuva lahjaidea matkustavalle läheiselle!

  • Nimikointi kuuluu hintaan.
  • Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Eveliina)

(esim. Susanna)Voit jättää tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa.

Kuvaus

Passikotelo nimellä

Passikotelo nimellä on juuri oikea valinta lahjaksi matkustelusta nauttivalle puolisolle, vanhemmalle tai vaikkapa ystävälle. Tässä myös hauska tapa yllättää vaikkapa matkalahjan yhteydessä. Musta kotelo kultaisella kaiverruskilvellä on kaunis kokonaisuus ja tätä koteloa kelpaa kuljettaa mukana reissussa ja nappailla lentokentällä kuvat ennen koneen lähtöä.

Voit ottaa mallia valmiista ideasta tai keksiä aivan omanlaisen tekstin. Korttikotelossa puolestaan saa säilytettyä kätevästi esimerkiksi kaikki tarvittavat maksukortit ja muut henkilökohtaiset kortit.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi!

Väri: musta

Materiaali: keinonahka

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta mahdollisimman samankaltaisen kuin tuotekuvassa.

Katso täältä myös passikotelot lahjaksi pariskunnalle.

Q&A
Miten nopeasti tuote valmistuu ja miten se toimitetaan?

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, mutta aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen kaiverruksen valmistuttua ilmoittamaasi sähköpostiin seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Käytössäsi on kaikki suosituimmat maksutavat! Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen haluamaasi osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostiajatkuvasti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En löydä ilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme asian mahdollisimman pikaisesti.

 

Nettisivut by Dimedia

 

 

 

1 arvio tuotteelle Nimikoitu passikotelo

  1. Nimetön

    Juuri sellainen kuin kuvassa 😊

Lisää arvio