ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja

29,00 

Täydellinen valmistujaislahja tuoreelle ylioppilaalle! Näyttävä shampanjalasi ylioppilaslyyralla, valmistuneen nimellä ja valmistujaispäivämäärällä- tai vuosiluvulla. Oma kaiverrus kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa pakkauksessa, joten tarvittaessa lahja on heti valmis annettavaksi.

Toimitamme lasin mukana myös lasiin sopivan lasinalusen kaupan päälle!

(esim. Alina)

(esim. päivämäärä tai vuosiluku)

Kuvaus

Ylioppilaslahja

Shampanjalasi kaiverruksella on ajatuksella valittu ylioppilaslahja! Sopisiko kylkeen kenties pullo kuohuvaa?

​Korkea ja näyttävä shampanjalasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois, joten lasista jää vastavalmistuneelle ihana muisto jopa vuosiksi eteenpäin.

Valmistuminen on yksi elämän tärkeimmistä merkkipaaluista, joten tästä lasista kelpaa kippistellä! Lasi omalla kaiverruksella on täydellinen vieminen ylioppilasjuhliin myös esimerkiksi rahalahjan ohessa.

Tuote toimitetaan mustavalkoisissa lahjapakkauksessa, joten valmistujaislahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 56 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös meidän muut valmistujaislahjat.

Täältä löydät vinkit vuoden 2022 suosituimpiin shampanja -ja kuohuviinivalikoimiin.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja”