fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja

32,00 

Täydellinen valmistujaislahja tuoreelle ylioppilaalle! Kirjoita vain alle haluamasi tekstit!

  • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

 

(esim. Alina)

(esim. päivämäärä tai vuosiluku)

Kuvaus

Ylioppilaslahja

Shampanjalasi kaiverruksella on ajatuksella valittu ylioppilaslahja! Sopisiko kylkeen kenties pullo kuohuvaa?

​Korkea ja näyttävä shampanjalasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois, joten lasista jää vastavalmistuneelle ihana muisto jopa vuosiksi eteenpäin.

Valmistuminen on yksi elämän tärkeimmistä merkkipaaluista, joten tästä lasista kelpaa kippistellä! Lasi omalla kaiverruksella on täydellinen vieminen ylioppilasjuhliin myös esimerkiksi rahalahjan ohessa.

Tuote toimitetaan mustavalkoisissa lahjapakkauksessa, joten valmistujaislahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 56 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös meidän muut valmistujaislahjat.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten tuote on perillä 2-6 arkipäivän kuluessa. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä, jonka haluan tuotteeseen kaiverrettavan?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen ja voinko seurata sitä? 

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta sähköpostiini. Miten toimia?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa, sillä ylioppilasjuhlat ovat jo ensi viikolla. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja”