ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Shampanjalasit kaiverruksella, 2 kpl

52,00 

Upeat ja juhlavat shamppanjalasit ovat takuulla ihana lahaidea jokaiseen juhlaan! Kirjoita vain haluamasi tekstit ja lasit ovat valmiit tilattavaksi. Voit ottaa mallia kuvasta tai keksitä kaiverrettavan tekstin aivan itse.  Lasiin voi kaivertaa esimerkiksi nimen, onnentoivotuksen tai vaikka oma inside -vitsin. Kaiverrus kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa lahjapaketissa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Toimitamme tuotteen ostajalle nyt myös laseihin sopivat lasinaluset kaupan päälle!

 

 

Varastossa

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

(esim. Lauri & Elina 20.4.2022)

Kuvaus

Shampanjalasit kaiverruksella

Shampanjalasit kaiverruksella ovat takuulla ihana ja henkilökohtainen lahja! Ohut, laadukas lasi sekä korkea jalka luovat laseihin ylellisyyttä ja juhlavuutta. Sopisiko lahjaksi vierelle kenties pullo kuohuvaa?

Nimikoidusta shampanjalasista kelpaa kippistellä ja niistä jää ihana muisto vuosiksi eteenpäin! Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu. Lasit toimivat upeasti myös koriste-esineenä ja toimivat sisutuksellisena elementtinä vaikkapa lasivitriinissä.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Merkintätapa: Kaiverrus

Lasin korkeus x leveys: 26cm x 7.1cm

Lasin merkki: Leonardo Puccini

Katso täältä myös valkoviinilasit kaiverruksella

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampanjalasit kaiverruksella, 2 kpl”