ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Taskumatti kaiverruksella, lahja kaasolle

39,00 

Tyylikäs taskumatti valitsemallasi kaiverruksella on täydellinen lahja kaasolle kiitokseksi.

Kirjoita vain haluamasi teksti ja taskumatti on valmis tilattavaksi. Oma kaiverrus kuuluu hintaan! Tuote toimitetaan kuvan mukaisessa mustavalkoisessa paketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi! 

Varastossa

(esim. Veera)

(esim. kaaso, voit jättää tämän myös tyhjäksi)

Kuvaus

Kaiverrettu taskumatti, lahja kaasolle

Taskumatti kaiverruksella on hauska lahja kaasolle, joka jää ihanaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin. Taskumatti on todellinen häiden klassikko, joka on mukava antaa jo vaikkapa hääpäivän aamuna kiitokseksi kaason tehtävistä. Tai olisiko tässä myös kenties hyvä ”kosiskelulahja” kaason tehtäviin? 

Taskumatti on tilavuudeltaan 150 ml. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei haalistu tai kulu käytössä. Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten kaasolahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen kaasolahja

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Käytämme toimituksena postin pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen halutessasi eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected] Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme tehdä siihen vielä haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, lahja kaasolle”