fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Taskumatti kaiverruksella, kaason lahja

39,00 

Tyylikäs taskumatti on täydellinen lahja kaasolle!

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Varastossa

(esim. Veera)

(esim. kaaso, voit jättää tämän myös tyhjäksi)

esim. “Susanna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa).

Saatat myös pitää...

 • kaasolle

  Kosmetiikkalaukut 2 kpl, kaasolle lahjaksi

  39,00 
 • lahjaksi-kaasolle

  Termospullo tekstillä, lahjaksi kaasolle

  42,00 

Kuvaus

Kaiverrettu taskumatti, kaason lahja

Taskumatti kaiverruksella on kaason lahja, joka jää ihanaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin. Taskumatti on todellinen häiden klassikko, joka on mukava antaa jo vaikkapa hääpäivän aamuna kiitokseksi kaason tehtävistä. Tai olisiko tässä myös kenties hyvä “kosiskelulahja” kaason tehtäviin? 

Taskumatti on tilavuudeltaan 150 ml. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei haalistu tai kulu käytössä. Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten kaason lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen kaasolahja

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen halutessasi eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme tehdä siihen vielä haluamiasi muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire saada tilaukseni nopeasti. Voinko käydä noutamassa tuotteen liikkeestänne?

Valitettavasti toimimme vain verkkokauppana eikä meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, jossa tuotteet kirjaillaan ja kaiverretaan. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteemme lähetetään Suomesta.

En löytänyt valmiista tuotekuvista sellaista lahjaa, jonka haluaisin antaa. Voisinko suunnitella itse haluamani tuotteen?

Kyllä ehdottomasti! Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia sekä kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa tarjoamastamme suunnittelupalvelusta täältä.

Voinko saada tuotteeseen haluamani logon?

Kyllä voit! Mikäli haluat kaiverruttaa tai kirjailla meillä oleviin tuotteisiin esimerkiksi urheiluseuran tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@younameit.fi tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta saamme kaiverruksesta mahdollisimman laadukkaan ja tasaisen. Logon voi toimittaa meille joko suoraan sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä toki myös tilauksia tarpeen mukaan aina yksi kerrallaan. Ennen suuremman erän tilausta teemme myös malliksi koevedoksen nähtäväksenne miltä valmis tuote näyttäisi.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Taskumatti kaiverruksella, kaason lahja”