fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Shampanjalasi, kaasolahja

32,00 

Kirjoita vain mitä haluat lasiin kaiverrettavan, voit ottaa mallia kuvista tai keksiä aivan omanlaisen kaasolahjan.

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Shampanjalasi toimitetaan kuvan mukaisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Linda)

(esim. Bridesmaid)

esim. “Kaisa<3" (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Saatat myös pitää...

 • kaasolle

  Kosmetiikkalaukut 2 kpl, kaasolle lahjaksi

  39,00 
 • taskumatti-kaasolle

  Taskumatti kaiverruksella, kaason lahja

  39,00 

Kuvaus

Kaasolahja

Shampanjalasi kaiverruksella on ihana kaasolahja, josta jää kaunis muisto. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa kaasoa arvokkaasta panoksestaan häiden eteen.

​Korkea ja näyttävä viinilasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois.

Tuote toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten kaasolahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 28 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: kaiverrus

Katso täältä myös muut lahjat kaasolle.

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen suoraan lahjansaajan osoitteeseen valitsemalla kohdan “toimitus eri osoitteeseen”.

Voinko vielä muuttaa tekstiä, jonka haluan tilaukseen?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme tehdä siihen haluamasi muutokset.

Mistä näen miten tilaukseni etenee? 

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä -tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Kuinka toimia?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Huomasin kirjoitusvirheen tilauksessani. Kuinka toimin?

Mikäli huomaat, että tilauksessasi on virhe, otathan tällöin pikimmiten yhteyttä meihin sähköpostilla info@younameit.fi.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen teidän liikkeestänne?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokauppana eikä meillä ole liikettä, joka olisi avoinna. Lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, jossa kaiverrukset ja kirjailut tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteemme lähetetään Suomesta.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shampanjalasi, kaasolahja”