TOIMITUSAIKA N. 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Termospullo nimellä

39,00 

Mattamusta termospullo metallin värisellä tekstikaiverruksella on tyylikäs lahjaidea. Kirjoita vain haluamasi teksti ja tuote on valmis tilattavaksi. Valitsemasi teksti kuuluu tuotteen hintaan! Tuote toimitetaan valmiiksi lahjapakkauksessa, joten tuote on heti valmis annettavaksi! Toimitusaika 2-6 arkipäivää.

(esim. paras isä)

Kuvaus

Termospullo nimellä, 0,5 L

Nimikoitu termospullo on mitä loistavin lahjaidea! Termos on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja se on viimeistelty tyylikkäällä mattamustalla pinnalla. Termospullo nimellä on käytännöllinen lahjaidea ja se on kätevä ottaa mukaan vaikkapa töihin, tien päälle, opiskeluihin, kaupungille tai ihan mihin vain! Termospullo säilyttää kahvin ja teen kuumana pitkään.

Termospulloon voi kaivertaa vaikkapa nimen, lempinimen, nimikirjaimet tai miksei vaikkapa oman inside-vitsin! Vain oma mielikuvituksesi on rajana, millä sanoin haluat ilahduttaa lahjansaajaa! Voit halutessasi ottaa mallia myös valmiista teksti-ideoista. Henkilökohtaisen lahjan hankkiminen ei voisi olla enää helpompaa.

Huom. You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin, että tekstikaiverruksesta saadaan mahdollisimman samankaltainen kuin kuvassa.

Leveys: 7,00 cm

Syvyys: 7,00 cm

Korkeus: 24,00 cm

Paino: 0,29 kg

Väri: musta

Materiaali: ruostumaton teräs

Tilavuus: 0,5L

Merkintätapa: Kaiverrus

Katso täältä myös kuksa nimellä

 

Q&A
Miten pitkä toimitusaika tuotteella on?

Tilaamasi tuote lähetetään matkaan aina 1-5 arkipäivän sisään, joten saat tilauksesi perille 2-6 arkipäivässä. Käyttämämme toimitustapa on lähin postin pakettiautomaatti. Saat tuotteen valmistumisen jälkeen sähköpostiisi tilauksesi seurantatunnuksen.

Entä kuinka voin maksaa tilauksen verkkokaupassa? 

Verkkokaupassamme onnituu verkkopankkimaksu, lasku- tai osamaksu, korttimaksu sekä mobiilimaksu MobilePay.  Verkkokaupan maksupalveluntarjoajat ovat Klarna Ab tai Paytrail Oyj, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Onnistuuko tilaukseni nouto teiltä suoraa? Minulla on kiire antaa lahja juhliin mennessä.

Valitettavasti meillä ei toistaiseksi ole noutoa tai kivijalkamyymälää, vaan tilaukset lähetetään aina suoraa tuontantotiloista eteenpäin. Voit halutessasu kuitenkin olla meihin yhteyksissä kiiretapauksissa, sillä usein voimme jouduttaa valmistusta. Olethan yhteyksissä sähköostilla [email protected], jota seuraamme aktiivisesti.

Olisiko mahdollista toimittaa tuote suoraa lahjansaajalle? 

Kyllä onnistuu! Voit valita tilauksen yhteydessä kassalla haluamasi toimitusosoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa kaiverrusta tai kirjailua, vaikka tein jo tilauksen? 

Mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty valmistaa, niin muutos on edelleen mahdollinen. Otathan vain pikimmiten vain yhteyttä [email protected] Toisinaan tuotteet kuitenkin etenevät valmistukseen jo saman päivän aikana, joten olethan nopea.

Mistä tiedän miten tilaukseni etenee?

Tilauksesi on käsittelyssä -tilassa siihen asti, kunnes se on lähetetty. Tuotteen valmistuttua tuotannosta saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jonka avulla näet tilauksesi etenemisen matkalla.

Mitä teen, kun en saanut laisinkaan tilausvahvistusta sähköpostiini?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi, kannattaa katsoa myös roskapostin puolelta, sillä toisinaan tilausvahvistus voi päätyä myös sinne. Mikäli et kuitenkaan löydä viestiä tai siinä on jokin virhe esimerkiksi kaiverrustekstissä tai tuotteessa, niin olethan yhteydessä meihin [email protected], palaamme sinulle asiaan aina pikaisesti.

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Termospullo nimellä”