fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Valmistujaislahja, valkoviinilasi kaiverruksella

32,00 

Ilahduta lähimmäistäsi itse suunnittelemallasi valkoviinilasilla. Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Toimitamme lasin lahjapaketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Maria Koskela)

(esim. KTM 2021)

Esim. ”Onnea valmistuneelle!” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • ylioppilaslahja

  Shampanjalasi kaiverruksella, ylioppilaslahja

  32,00 
 • valmistujaislahja miehelle

  Viskilasi kaiverruksella, valmistujaislahja miehelle

  32,00 

Kuvaus

Valmistujaislahja

Valkoviinilasi kaiverruksella on ajatuksella valittu ja ihana valmistujaislahja! Sopisiko kylkeen kenties pullo juhlasankarin lempiviiniä tai ruusu?

​Korkea ja näyttävä viinilasi kaiverruksella on myös kaunis koriste-esine. Kaiverrus ei haalistu tai kulu pois, joten lasista jää vastavalmistuneelle ihana muisto jopa vuosiksi eteenpäin. Valmistuminen on varmasti elämän yksi tärkeimmistä merkkipaaluista joten tästä lasista kelpaa kippistellä valmistumispäivänä!

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. ​

Tilavuus 56 cl, kestää konepesun.

Lasin merkki: Leonardo Puccini​​

Merkintätapa: laserkaiverrus

 

Lahja valmistuneelle

Kevät ovat valmistujaisjuhlien aikaa ja monet miettivätkin kevään tullen mikä olisi hyvä valmistujaislahja valmistuneelle. Perinteisesti valmistujaislahajaksi annetaan yleensä esimerkiksi rahalahjoja, esineitä kaiverruksella, kukkia, kuplivaa tai mikäpä estäisi vaikka yhdistämällä näitä ideoita! Kaiverrettu lahja on hyvä valinta silloin kun haluaa antaa lahjaksi jotain persoonallista ja mistä jää muisto pitkäksi aikaa. Katso täältä myös toinen suosittu valmistujaislahja:  shampanjalasi kaiverruksella

Q&A 
Miten nopeasti valmistujaislahja on mahdollista saada? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 

Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.

Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen. Voit myös valita kotiinkuljetuksen suoraan lahjansaajan kotiin.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Voit myös kysyä meiltä chatin kautta tilannetta niin annamme sen hetkisen parhaan arvion toimitusjasta. Mikäli tiedät, että toivot tuotteen perille tiettynä ajankohtana, voit myös kirjoittaa siitä tilauksen kommentti -kenttään. Tällöin pyrimme ottamaan huomioon toiveesi ja voimme kiirehtiä tilaustasi parhaamme mukaan.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Tarvitsisin isomman erän valmistujaislahjoja samana päivänä valmistuville. Voinko tilata samaa lasia isomman erän? 

Kyllä voit. Voit tehdä tilauksen normaalisti verkkokaupan kautta tai pyytää meiltä ensin tarjousta isommalle erälle osoitteessa info@younameit.fi.

Voiko kauttanne tilata valmistujaiskortin?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kortteja valikoimissa. Halutessasi voit kuitenkin tilata lahjapaketin kylkeen räätälöidyn tarran ja kirjoittaa siihen henkilökohtaisen viestin tai onnittelun. Mikäli tahdot, että teemme jonkun tulosteen paksummalle paperille paketin mukaan, voit kirjoittaa tästä toiveesta meille tilauksen kommentti -kenttään. Voit myös katsoa täältä vinkkinä kauniita runoja valmistuneelle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmistujaislahja, valkoviinilasi kaiverruksella”