fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Visakoivukuksa logolla, suomalainen lahja

65,00 

Lapin visakoivukuksa logolla / tekstillä kaiverrettuna on täydellinen liikelahja! Huom. toimitusaika noin 2 viikkoa.

  • Kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika noin 2 viikkoa. Ei minimitilausmäärää.
  • Suomalaista käsityötä.

Upota alle logosi ja vie tilauksesi kassalle. Kassalla pääset kirjoittamaan haluamasi kappalemäärän.

Hinta yksittäin 65 eur (sis.alv). Isommalle tilaukselle tarjouspyyntölomake alhaalla.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

Mikäli sinulla on logosi .ai- tai .svg -tiedostona, voit lähettää sen meille sähköpostitse info@younameit.fi

(max file size 100 Mt)

(esim. Pihla)

Kuvaus

Visakoivukuksa kaiverruksella

Suomalainen visakoivukuksa kaiverruksella on mitä täydellisin lahjaidea vaikkapa ulkomaalaisille tuttaville tai liikekumppaneille.

Kaksisorminen, lapin kuksa on kaiverrettu Tornionjokilaaksossa. Käsityönä valmistettu kotimainen visakoivukuksa on uniikki ja arvokas lahja, joka on materiaalejaan myöten kotimainen. Oikein hoidettuna kuksa on elinikäinen tuote.

Kuksaan kuuluu logon kaiverrus ja tuote toimitetaan valmiissa lahjasellofaanissa. Visakoivukuksa kaiverruksella sopii niin käyttöön kuin koriste-esineeksikin ja siitä jää ikuinen muisto, sillä kaiverrus ei haalistu tai kulu.

Kuksassa on käytännöllinen nahkalenkki, josta kuksan voi ripustaa kätevästi vaikkapa rinkkaan, reppuun tai naulaan.

Vetoisuus 1,8 dl.

Materiaali: Suomalainen visakoivu

Merkintätapa: Laserkaiverrus

Haluatko tilata kuksaa isommalle erälle? Pyydä tarjous tästä: 

Hoito-ohjeet:

Huuhtele kuksa käytön jälkeen puhtaalla vedellä. Älä käytä pesuaineita tai pese kuksaa astianpesukoneessa. Kuksasta voi hyvin nauttia niin kylmiä kuin lämpimiäkin juomia.

Kuksalle on myös hyvä tehdä kahvirasvakäsittely, sillä sen jälkeen kuksan kestävyys paranee. Tällöin kuksasta juotu neste ei myöskään maistu suolalle ja siten maku paranee.

Kasvirasvakäsittely:

Laita kuksaan kahvia ja anna olla n. 2 minuuttia. Älä juo tuota kahvia, koska suolaa liukenee huokosista siihen.

Kaada pois ja anna kuivahtaa muutama tunti. Puun huokoset ehtivät avautua.

Kuivumisen jälkeen tehdään varsinainen kahvirasvakäsittely. Ota suodatinpussin pohjalta käytettyjä märkiä, lämpimiä kahvinpuruja ja hierrä peukalolla lujasti kupin seinämiin kunnes purut ovat kuivuneet. Rasva imeytyy puun avoimiin huokosiin ja muodostaa vettähylkivän rasvakalvon. Kuksa ei kastu, kuivu tai halkea. Kalvon alle jäävät kaikki ylimääräiset maut.

Tämän jälkeen kuksa on käyttövalmis!

 

Starting to use kuksa:

It is recommended that one does a so called coffee-fat treatment for the kuksa. It will improve the durability of it. Also the taste will be better, salt is not mixed into the liquid anymore.

Put coffee into the kuksa and let it be there for two minutes. Do not drink the coffee, since the salt will dissolve from the pores into the coffee.

Pour the coffee off the kuksa and let it dry for a couple of hours. In that time the pores of the kuksa have time to open.

After the kuksa has dried it is time to do the actual coffee-fat treatment. Take used and warm coffee grounds from the filter. Abrade the coffee grounds to the inside walls of the kuksa until they have dried. The fat will sink in into the open pores and form a water repellent foil. The kuksa will not get wet, dry or crack. All the additional tastes will be left under the foil.

Now your kuksa is ready for use!

Huom. Varaamme oikeuden pieniin muutoksiin, sillä teemme tuotteesta vastaavan kuin tuotekuvassa. Kuksassa esiintyy puun luonnollista vaihtelua, joten jokainen tuote on uniikki.

 

Eikö tämä ollut etsimäsi? Katso myös muut liikelahjamme täältä: liikelahjat logolla

Q&A
Minkälainen toimitusaika kuksalla on? 

Lähetämme tilauksesi aina niin pian kuin mahdollista, kuitenkin aina 1-5 arkipäivän sisällä, Saat tuotteen kotiisi arviolta 2-6 arkipäivän kuluessa. Toimitustapana tilauksissa on Postin automaatti. Saat heti tuotteen valmistuttua kaiverruksesta sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit katsoa toimituksesi etenemistä.

Lahjansaaja asuu toisella paikkakunnalla, voinko lähettää tuotteen suoraa hänelle?

Tämä onnistuu helposti. Voit itse valita kassalla toimituksen valitsemaasi osoitteeseen. Voit lisätä tilaukseen myös lahjansaajan puhelinnumeron. Halutessasi valittavissa on myös kotitoimitus.

Huomasin tehneeni virheen tilauksen kaiverrustekstissä. Voiko tilausta vielä muuttaa?

Jos haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, niin olethan meihin yhteyksissä pikimmiten osoitteeseen info@younameit.fi tai puhelimitse. Mikäli tuotetta ei ole vielä meillä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen vielä muutoksia.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä minun tulee tehdä?

Jos et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi ensimmäisenä sähköpostin roskapostikansia. Mikäli et kuitenkaan saanut meiltä vahvistusta tai huomaat sen olevan virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilauksesi tilanteen pikaisesti.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa. Yrityksille ja isommille erille teemme laskun tai annamme Paytrailin maksulinkin.

Nettisivut by: Dimedia

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Visakoivukuksa logolla, suomalainen lahja”