fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Viskikarahvi ja lasit kaiverruksella, joululahja miehelle

99,00 

(2 tuotearviota)

Klassisen mallinen viskikarahvi ja kaksi viskilasia kaiverruksella on takuulla ajaton ja tyylikäs lahjasetti jokaiselle viskinharrastajalle.

 • Omat kaiverrukset kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. M)

(esim. Mäkinen)

(Esim. Since 1990, voit myös jättää tyhjäksi)

(esim. Samille t. äiti ja isä) Voit jättää kentän tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa.

Saatat myös pitää...

 • miesten kylpytakki nimellä

  High-end, Miesten kylpytakki nimellä

  119,00 

Kuvaus

Viskikarahvi ja lasit kaiverruksella, joululahja miehelle

Viskikarahvi ja lasit kaiverruksella on tyylikäs ja ylellinen joululahja miehelle!  Oli sinulla hakusessa sitten joululahja puolisolle, isälle tai vaikka ystävälle, niin tämä yksilöity setti on takuulla ajaton ja varma valinta jokaiselle viskin ystävälle. 

Päätä vain taustalle iso kirjain ja keskelle haluamasi teksti. Teksti voi olla vaikkapa lahjansaajan nimi, lempinimi tai sukunimi. Alle saat lisättyä vielä halutessasi kaunolla lisätekstirivin, johon lisätä vaikkapa onnentoivotus tai lahjansaajan syntymävuosi tai ikä. Voit ottaa mallia valmiista kaiverrusideoista tai keksiä aivan omasi!

Viskikarahvi  ja lasit toimitetaan kuvanmukaisissa lahjapakkauksissa, joten lahja on kätevästi myös heti valmis annettavaksi.

Vetoisuus: 700 ml

Materiaali: lasi

Merkintätapa: laserkaiverrus

Huom. Teemme kaiverruksesta aina mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin esimerkkikuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Mikä on tuotteen toimitustapa ja toimitusaika?

Lähetämme tuotteen aina mahdollisimman pikaisesti. Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Haluaisin tilata lahjan suoraa vastaanottajalle. Miten se onnistuu?

Se onnistuu helposti. Voit tilausta tehdessäsi valita haluamasi toimitusosoitteen.

Mitä maksutapoja voin käyttää verkkokaupassa?
Meillä on käytössä lukuisat eri maksutavat. Voit halutessasi maksaa ostoksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajistamme joko Klarna Ab:n tai Paytrail Oyj:n, jotka ovat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Minulla onkin mielessä toisenlainen joululahja miehelle ja haluankin muuttaa tekstiä. Onko mitään enää tehtävissä?

Mikäli haluat tehdä jotain muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikaisesti yhteyttäosoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia hyvin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme ehdottomasti tehdä siihen vielä haluamasi muutokset.

Voiko tilauksen etenemistä seurata?

Saat tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiisi, tästä tiedät tilauksesi siirtyneen meillä käsittelyyn. Kun tuotteen kaiverrus on valmistunut saat jälleen sähköpostin, jossa saat postin seurantatunnuksen. Tuote on lähetetty matkaan ja voit seurantalinkin avulla katsoa toimituksen etenemistä.

En saanut jostain syystä tilausvahvistusta. Mitä nyt?

Mikäli et saanut vahvistusta, kannattaa sinun tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskapostikansio. Mikäli et kuitenkaan löydä vahvistusta tai näet siinä virheen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi  ja selvitämme tilauksen tilanteen.

Nettisivut by Dimedia

2 arviota tuotteelle Viskikarahvi ja lasit kaiverruksella, joululahja miehelle

 1. Christina

 2. Kaisa

  Aivan ihana ja juuri sellainen kun toivoin ❤️ mies oli onnellinen lahjasta

Lisää arvio