fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Oluttuoppi kaiverruksella, ystävänpäivälahja miehelle

32,00 

Luo itse persoonallinen ja hauska ystävänpäivälahja miehelle! Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketissa, joten lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Pekan oma olut)

(esim. Hyvää synttäriä! Halutessasi voit jättää tämän myös tyhjäksi.)

Esim. ”Onnea Lauri! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Oluttuoppi kaiverruksella, ystävänpäivälahja miehelle

Mikä voisikaan olla hauskempi ystävänpäivälahja miehelle kuin oma oluttuoppi kaiverruksellaKaiverrettu oluttuoppi jää ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu tai haalistu pois. Vain mielikuvituksesi on rajana, millä sanoin ilahduttaa lahjansaajaa parhaiten. 

Mikä parasta niin tuoppi toimitetaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten oluttuoppi kaiverruksella on heti valmis annettavaksi. Voit halutessasi myös tilata lahjapaketin omalla henkilökohtaisella tarralla, joka liimataan paketin kylkeen. 

Olutlasi on 68cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä. Kaiverrus ei haalistu käytössä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla “Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Katso myös muut ystävänpäivälahjaideat täältä: lahja miehelle

Q&A
Miten pian saan tilaukseni ja millä toimitustavalla? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, korttimaksuna (Visa ja Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Tuote olisi täydellinen ystävänpäivälahja miehelle, mutta voinko lähettää lahjan suoraan sen saajalle?

Kyllä. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen, jolloin lahja toimitetaan lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin. Voit myös merkitä lahjansaajan numeron, jolloin posti noutoilmoitus tulee saajalle.

Onnistuuko kaiverrusta/kirjailua vielä muuttaa?

Otathan mahdollisimman yhteyttä osoitteeseen info@younameit.fi, jos haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen vielä haluamiasi muutoksia.

Miten voin seurata tilaukseni etenemistä?

Kun tilaus on onnistuneesti tehty, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilauksesi on siihen asti käsittelyssä tilassa, kunnes tuotteen kaiverrus/kirjailu on valmis. Kun tuote on edennyt toimitukseen, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, josta pääset näkemään toimituksen etenemisen.

Mitä jos en saanut tilausvahvistusta lainkaan?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Jos vahvistusta ei löydy laisinkaan tai sen on virheellinen, niin olethan meihin yhteydessä pikimmiten info@younameit.fi niin selvitämme asiaa.

Minulla olisi kiire saada tuote tänään. Voisinko käydä noutamassa tuotteen itse?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokaupassa. Lähetämme jokaisen tuotteen tuotantotiloistamme, joissa laserkaiverrus ja brodeeraus tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen. Voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteet lähetetään Suomesta.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Ehdottomasti! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon voit tehdä tilauksen täältä: Oluttuoppi logolla

 

Katso täältä vinkkinä valikoima esimerkiksi erikoisoluita tuopin kanssa lahjaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oluttuoppi kaiverruksella, ystävänpäivälahja miehelle”