fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä lahjaksi golfaajalle?

Mietitkö mitä lahjaksi golfaajalle?

Moni miettii lahjaideaa harrrastusten kautta ja herääkin usein kysymys mitä lahjaksi golfaajalle? Haluaisitko keksiä lahjan golfaajalle, mutta et itse tunne lajia tai varusteiden ostaminen toiselle tuntuu hankalalta? Golfpyyhe haluamallasi kirjailulla on siinä tapauksessa helppo, mutta persoonallinen lahja golfaajalle. Oman nimikoidun golfpyyhkeen kanssa kelpaa kierrellä kenttiä ja parantaa tasoitusta. Golfpyyhe kirjailulla on takuulla jokaiselle golfarille lahjana hole in one! Tästä loistava lahjaidea myös vaikkapa golfaavalle pariskunnalle.

golf-lahja

Golfpyyhe ripustetaan käytännöllisen kiinnikkeen avulla golfbagiin. Golfpyyhe on saatavilla kuvanmukaisilla designeilla. Golfpyyhe toimitetaan valmiissa lahjapaketissa, joten lahja golfarille on kaiken lisäksi heti valmis annettavaksi! Enää ei tarvitse miettiä mitä lahjaksi golfaajalle! Klikkaa kuvasta tuotteisiin!

Golfpyyhe ihanilla yksityiskohdilla on tyylikäs kokonaisuus aina lahjapaketista alkanen. Tuotteet lähetetään tuotannosta 1-5 päivän sisään tekemästäsi tilauksesta. You Name It on kotimainen verkkokauppa nopealla ja luotettavalla toimituksella.

Klikkaa tästä tuotteeseen: Golf lahja

golf lahja
Golfpyyhe nimellä on täydellinen golf lahja

Yritykselle?

Golfpyyhe onnistuu tilata halutessasi myös vaikkapa yrityksen logolla. Olethan yhteyksissä info@younameit.fi ja suunnitellaan toteutus yhdessä! Golfpyyhe on myös loistava liikelahja, meille voit lähettää tarjouspyynnön myös isommista eristä.

Etkö löytänyt vielä etsimääsi? Katso täältä muut lahjaideat miehille.

Koko lahjavalikoimamme koostuu laadukkaista ja huolella valituista tuotteista, joita on aina sekä mukava antaa kuin myös vastaanottaa lahjaksi. Suurin osa valikoimassamme olevista tuotteista on valmistettu Euroopassa. Lahjavalikoimamme on mietitty siten, että jokaiselle löytyisi jokin mieleinen lahjaidea. Haluamme auttaa juuri sinua löytämään täydellisen lahjan läheisellesi helposti ja vaivattomasti aina lahjan valinnasta ja tilaamisesta lähtien. Valikoimamme myös kasvaa jatkuvasti uusilla upeilla lahjatuotteilla, joten pidäthän sivustoamme seurannassa aina kun sinulle tulee tarve lahjan etsinnälle. Meiltä löydät nimikoidut lahjaideat ihan jokaiselle

Kannattaa ottaa tilit seurantaan meidän suosituissa sosiaalisen median kanavissa. Sieltä löydät aina tuoreet tarjoukset, arvonnat, uudet tuotteet sekä runsaasti lisää lahjaideoita ja inspiraatiokuvia. 

Instagramista löydät meidät : @younameit.fi ja Facebookista: You Name It

Asiakaspalvelumme on aina auki viikon jokaisena päivänä ja vastaamme viestiisi aina vuorokauden kuluessa. Olethan meihin yhteyksissä asiassa kuin asiassa!

Ihanaa kevään odotusta!

Terveisin, You Name It – tiimi

Nettisivut by Dimedia