fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Mitä valmistujaislahjaksi tai ylioppilaslahjaksi?

Mitä valmistujaislahjaksi? Kevät on jo pitkällä ja valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat alkavat monilla olla taas aivan oven takana. Valmistujaislahjan keksiminen valmistuneelle saattaa usein tuottaakin päänvaivaa. Tyypillisen rahalahjan lisäksi voisi olla kiva keksiä valmistuneelle myös lahjaksi jotain, josta jäisi muisto jopa vuosiksi eteenpäin tehdystä työstä ja merkittävästä merkkipaalusta elämässä. Lahja itse valitsemallasi kaiverrustekstillä on ajatuksella valittu, sillä voit omin sanoin ilahduttaa vastavalmistunutta. Oli sinulla hakusessa sitten valmistujaislahja miehelle, valmistujaislahja naiselle, ylioppilaslahja tai vaikkapa mielessä vieminen sukulaisen valmistujaisjuhliin, löytyy You Name It -verkkokaupan laajasta valikoimasta takuulla täydelliset valmistujaislahjat ihan jokaiselle. Ja mikä parasta, niin jokainen tuote toimitetaan valmiissa mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten ajatuksella valitun valmistujaislahjan antaminen ei voisi enää olla helpompaa.

Ylioppilaslahja: Shampanjalasi kaiverruksella

Shampanjalasi kaiverruksella ja ylioppilaslyyralla on täydellinen ylioppilaslahja valmistuneelle. Tästä kauniista ja juhlallisesta lasista kelpaa kippistellä tehdyn työn kunniaksi. Lasi toimii myös kauniina koriste-esineenä. Valitse vain teksti ja lasi on valmis tilattavaksi. Lasi on mitä parhain vieminen vaikkapa rahalahjan ohessa. Täältä löydät viimeisimmät vinkit kuohuviineistä keväälle!

ylioppilaslahja

Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotteeseen!

Valmistujaislahjaksi miehelle: Viskilasi kaiverruksella

Tyylikäs viskilasi kaiverruksella on takuulla ajaton valmistujaislahja miehelle. Sopisiko kylkeen vaikkapa pullo valmistuneen lempiviskiä? Voit itse valita lasiin kaiverrettavan tekstin, joten vain oma mielikuvituksesi on rajana, miten onnitella valmistunutta. Kaiverrus on ikuinen, joten lasi jää upeaksi muistoksi opinnoista.

valmistujaislahja miehelle
Viskilasi kaiverruksella on täydellinen valmistujaislahja miehelle. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotteeseen!

Lahja valmistuneelle: Taskumatti kaiverruksella

Taskumatti kaiverruksella on hauska lahja valmistuneelle, joten tässäpä vaikka loistava vaihtoehto valmistujaislahjaksi kaverille! Voit keksiä tuotteeseen vaikkapa oman inside-vitsinne tai muun onnentoivotuksen. Musta taskumatti teräksisellä kaiverruksella on tyylikäs kokonaisuus, joten se toimii upeasti myös koriste-esineenä tai menossa mukana luomassa uusia hauskoja muistoja.

lahja valmistuneelle
Taskumatti kaiverruksella on hauska lahja valmistuneelle. Klikkaa kuvaa päästäksesi tuotteeseen!

Toivottavasti näistä ideoista oli apua sinulle valmistujaislahjan etsinnässä. Täältä löydät myös lisää valmistujaislahjaideoita! Mikäli sinulla on mielessä jokin täysin omanlainen toteutusidea kaiverruksesta, ole rohkesti yhteyksissä meihin sähköpostilla info@younameit.fi, niin suunnitellaan lahja yhdessä.

Ihanaa kevättä ja onnea valmistuneille!

Terkuin,

You Name It -tiimi