fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Viskilasi kaiverruksella, kiitoslahja bestmanille

33,00 

Luo itse persoonallinen lahja bestmanille. Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten nimi ja päivämäärä tai vaikkapa oma inside-vitsinne.

 • Oma kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan lahjapaketissa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Bestman Riku 20.7.2022)

(Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa)

Määrä:

Saatat myös pitää...

 • bestman taskumatti

  Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille

  39,00 
 • Oluttuoppi kaiverruksella, bestman lahja

  33,00 

Kuvaus

Kiitoslahja bestmanille

Mikä olisikaan parempi kiitoslahja bestmanille kuin viskilasi omalla henkilökohtaisella kaiverruksella, ja sopisiko kylkeen kentis pullo hänen lempiviskiään?

Viskilasi kaiverruksella toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten kiitoslahja bestmanille on tarvittaessa heti valmis annettavaksi. 

Kaiverrettu viskilasi on tilavuudeltaan 25.5 cl ja lasi on konepestävä. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu käytössä. 

Viskilasin merkki: ​Bormioli Rocco Cortina

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös taskumatti kaiverruksella

 

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia