fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Nimikoitu makkaratikku, lahjaidea

32,00 

Nimikoitu makkaratikku on täydellinen lahjaidea retkeilijälle!
  • Kaiverrus kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
  • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Sirpa)

Saatat myös pitää...

  • lahjasetti

    Lahjasetti, Kuksa ja makkaratikku

    57,00 

Kuvaus

Nimikoitu makkaratikku

Nimikoitu makkaratikku on mitä parhain lahjaidea kenelle vain luonnosta ja grillailusta nauttivalle! Makkaratikku on sekä käytännöllinen, että tyylikäs lahjaidea. Makkaratikku on pieneen kokoon mahtuva ja avautuu kokoon 80 cm. Nahkaremmillä saa tikun ripustettua kätevästi naulaan tai reppuun kiinni. 

Merkki: Atom

Leveys 3 cm, syvyys 3 cm, korkeus 80 cm.

Materiaali: puu ja teräs

Kaiverrus on kestävä merkintätapa, eikä se siten haalistu tai kulu. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea: kuksa nimellä

Q&A
Miten pian saan tekemäni tilauksen ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu kyllä. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen ja puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus tulee.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Ikävä kyllä meillä ei ole tällä  kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Voit myös chattaa meille verkkokaupan oikeasta alakulmasta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa ja  mielessäni olisi toisenlainen isänpäivälahja papalle.  Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

 

Nettisivut by Dimedia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nimikoitu makkaratikku, lahjaidea”