ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN!

Olutlasi kaiverruksella, omalla tekstillä

29,00 

Jalallinen olutlasi kaiverruksella. Luo itse haluamasi persoonallinen lahja miehelle! Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti. Oma teksti kuuluu hintaan! Lasi toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten lahja on heti valmis annettavaksi.

(esim. Petrin ikioma olut)

(esim. Hyvää synttäriä! Halutessasi voit jättää tämän myös tyhjäksi.)

Kuvaus

Olutlasi kaiverruksella

Olutlasi lahjansaajaa ajatellen valitsemallasi tekstikaiverruksella on hauska lahja miehelle tai hauska lahja kaverille! Olutlasi kaiverruksella jää myös ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus ei kulu tai haalistu käytössä pois. Mistäpä olut maistuisikaan paremmalle kuin omasta nimikoidusta olutlasista, joka takuulla jokaisten pirskeiden puheenaihe.

Kun voit kokonaan päättää kaiverrettavan teksin itse, tämä lahja on muokattavissa moneen tilanteeseen. Olutlasi kaiverruksella on vaikkapa ilahduttava lahja isälle, syntymäpäivälahja miesystävälle tai vaikkapa vitsikäs lahja työkaverille. Voit ottaa mallia valmiista ideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin.

Olutlasi kaiverruksella toimitetaan valmiissa kuvan mukaisessa lahjapakkauksessa, joten ​lahjan antaminen ei voisi olla enää vaivattomampaa.

Lähetämme kaikki tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän sisään tehdystä tilauksesta.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Saatavana täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteilla on ja miten tilaukseni toimitetaan? 

Lähetämme tuotteet varasrolta aina 1-5 arkipäivän sisällä tehdystä tilauksesta. Käytämme toimitustapana postin pakettiautomaattia. Saat tuotteesi valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet halutessasi toimituksen etenemisen postissa.

Mitä maksutapoja minun on mahdollista valita? 
Tilaus on mahdollista maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna Visa/Mastercard tai MobilePay mobiilimaksuna. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista  Paytrail Oyj tai Klarna Ab:n, jotka ovat kumpikin yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Haluaisin lähettää tilaukseni suoraa lahjansaajalle. Onnistuuko se?

Se onnistuu helposti. Valitse vain kassalla haluamasi toimitusosoite.

Tein tilauksen, mutta haluaisin sittenkin vielä muuttaa tekstiä. Onko se vielä mahdollista?

Kaiverrusta tai kirjailua voidaan tarvittaessa vielä muokata, mikäli tuote ei ole ehtinyt etenemään meillä tuotantoon. Olethan siis meihin pikimmiten yhteyksissä [email protected], niin selvitämme onko muutos vielä mahdollinen. Meidät tavoittaa sähköpostitse viikon jokaisena päivänä.

Näenkö jostain miten tilaukseni etenee?

Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuote on käsittelyssä -tilassa niin kauan kunnes tuotteen yksilöinti on valmistunut. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, josta näet tilauksesi etenemisen postilla.

Tarvitsisin lahjan pikaisesti, sillä juhlat lähestyvät. Voinko itse noutaa tuotteen?

Laita meille sähköpostia [email protected] ja pyrimme nopeuttamaan tilauksesi valmistumista niin pian kuin mahdollista. Ikävä kyllä meillä ei ole asiakasnoutoa tai myymälää, joten tuotteet lähetetään suoraa tuotantotiloistamme.

En löydä tilausvahvistusta tekemästäni tilauksesta. Miten minun tulisi toimia?

Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, toisinaan vahvistus voi eksyä myös sinne. Jos vahvistusta ei kuitenkaan löydy sieltäkään tai havaitsit siinä jonkin virheen, olethan yhteyksissä meihin sähköpostilla [email protected], niin selvitämme tilanteen.

 

Nettisivut by Dimedia