fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Olutlasi kaiverruksella, omalla tekstillä

32,00 

(3 tuotearviota)

Luo itse haluamasi persoonallinen lahja! Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Lasi toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Petrin ikioma olut)

(esim. Hyvää synttäriä! Halutessasi voit jättää tämän myös tyhjäksi.)

Esim. ”Onnea Lauri! t. Minna” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Olutlasi kaiverruksella

Olutlasi lahjansaajaa ajatellen valitsemallasi tekstikaiverruksella on hauska lahja miehelle tai hauska lahja kaverille! Olutlasi kaiverruksella jää myös ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus ei kulu tai haalistu käytössä pois. Mistäpä olut maistuisikaan paremmalle kuin omasta nimikoidusta olutlasista, joka takuulla jokaisten pirskeiden puheenaihe.

Kun voit kokonaan päättää kaiverrettavan teksin itse, tämä lahja on muokattavissa moneen tilanteeseen. Olutlasi kaiverruksella on vaikkapa ilahduttava lahja isälle, syntymäpäivälahja miesystävälle tai vaikkapa vitsikäs lahja työkaverille. Voit ottaa mallia valmiista ideoista tai keksiä aivan omanlaisen tekstin.

Olutlasi kaiverruksella toimitetaan valmiissa kuvan mukaisessa lahjapakkauksessa, joten ​lahjan antaminen ei voisi olla enää vaivattomampaa.

Olutlasi on 50cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Saatavana täältä myös oluttuoppi kaiverruksella

Q&A
Minkälainen toimitusaika tuotteilla on ja miten tilaukseni toimitetaan? 

Lähetämme tuotteet varasrolta aina 1-5 arkipäivän sisällä tehdystä tilauksesta, joten saat tilauksesi 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimitustapana postin pakettiautomaattia. Saat tuotteesi valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla näet halutessasi toimituksen etenemisen postissa.

Mitä maksutapoja minun on mahdollista valita? 
Tilaus on mahdollista maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksuna, korttimaksuna Visa/Mastercard tai MobilePay mobiilimaksuna. Voit valita käyttämistämme maksupalveluntarjoajista  Paytrail Oyj tai Klarna Ab:n, jotka ovat kumpikin yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Haluaisin lähettää tilaukseni suoraa lahjansaajalle. Onnistuuko se?

Se onnistuu helposti. Valitse vain kassalla haluamasi toimitusosoite.

Tein tilauksen, mutta haluaisin sittenkin vielä muuttaa tekstiä. Onko se vielä mahdollista?

Kaiverrusta tai kirjailua voidaan tarvittaessa vielä muokata, mikäli tuote ei ole ehtinyt etenemään meillä tuotantoon. Olethan siis meihin pikimmiten yhteyksissä info@younameit.fi, niin selvitämme onko muutos vielä mahdollinen. Meidät tavoittaa sähköpostitse viikon jokaisena päivänä.

Näenkö jostain miten tilaukseni etenee?

Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tuote on käsittelyssä -tilassa niin kauan kunnes tuotteen yksilöinti on valmistunut. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi postin seurantatunnuksen, josta näet tilauksesi etenemisen postilla.

Tarvitsisin lahjan pikaisesti, sillä juhlat lähestyvät. Voinko itse noutaa tuotteen?

Laita meille sähköpostia info@younameit.fi ja pyrimme nopeuttamaan tilauksesi valmistumista niin pian kuin mahdollista. Ikävä kyllä meillä ei ole asiakasnoutoa tai myymälää, joten tuotteet lähetetään suoraa tuotantotiloistamme.

En löydä tilausvahvistusta tekemästäni tilauksesta. Miten minun tulisi toimia?

Muistathan tarkistaa myös roskapostisi, toisinaan vahvistus voi eksyä myös sinne. Jos vahvistusta ei kuitenkaan löydy sieltäkään tai havaitsit siinä jonkin virheen, olethan yhteyksissä meihin sähköpostilla info@younameit.fi, niin selvitämme tilanteen.

 

Nettisivut by Dimedia

 

3 arviota tuotteelle Olutlasi kaiverruksella, omalla tekstillä

  1. Nimetön

  2. Nimetön

    Erittäin nopea toimitus ja muutenkin tuote ylitti kaikki odotukset! Ihanasti myös paketoitu❤️

  3. Nimetön

    Tuote oli parempi kuin osasi odottaa. Toimitus oli nopea.

Lisää arvio