fbpx

YSTÄVÄNPÄIVÄALE -15% KOODILLA: ALE15

Oluttuoppi kaiverruksella

32,00 

(2 tuotearviota)

Luo itse persoonallinen ja hauska lahja! Kirjoita mitä haluat lasiin kaiverrettavan, oli se sitten onnentoivotus, ”inside”-vitsinne tai muu henkilökohtainen viesti.

  • Oma teksti kuuluu hintaan!
  • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
  • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Minna)

(esim. Nyt kun 50 vuotta täytät, aina vain paremmalle näytät)

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Kuvaus

Oluttuoppi kaiverruksella

Mikä voisikaan olla hauskempi lahja oluen ystävälle kuin oma oluttuoppi kaiverruksellaKaiverrettu oluttuoppi jää ihanaksi muistoksi, sillä kaiverrus on ikuinen, eikä se kulu tai haalistu pois. Koska voit valita tekstin kokonaan itse, on lasi loistava syntymäpäivälahja ystävälle, lahja äidille, puolisolle tai vaikkapa lahja pomolle tai työkaverille.

Mistä olut maistuisikaan paremmalle kuin nimikoidusta oluttuopista, joka on takuulla jokaisten juhlien puheenaihe. Tässäpä hauska lahja naiselle, joka taatusti muistetaan!

Lasi toimitetaan tyylikkäässä mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten oluttuoppi kaiverruksella on heti valmis annettavaksi.

Lähetämme tuotteet varastoltamme aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Olutlasi on 68cl tilavuudeltaan ja lasi on konepestävä.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin tuotekuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. Mikäli haluat, että teksti kaiverretaan lasissa toiselle puolelle kuin kuvassa, kirjoitathan tästä kommentin kassalla ”Tilauksen kommentit” -kenttään. 

Katso täältä myös olutlasi kaiverruksella

Q&A

Miten pian saan tilaukseni ja millä toimitustavalla? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluttua tekemästäsi tilauksesta. Tuotteiden toimitustapana on postin pakettiatuomaatti. Kun tilaus on valmistunut, saat sähköpostilla postin seurantatunnuksen, jota klikkaamalla pääset seuraamaan toimituksen etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, korttimaksuna (Visa ja Mastercard) tai mobiilimaksuna MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko lahja lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen, jolloin lahja toimitetaan lahjansaajan lähimpään postiautomaattiin.

Onnistuuko kaiverrusta/kirjailua vielä muuttaa?

Otathan mahdollisimman yhteyttä osoitteeseen info@younameit.fi, jos haluat tehdä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen. Seuraamme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty yksilöidä tilauksesi mukaan, voimme hyvin tehdä siihen vielä tarvittavia muutoksia.

Mistä voin seurata tilaukseni etenemistä?

Kun tilaus on onnistuneesti tehty, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Tilauksesi on siihen asti käsittelyssä tilassa, kunnes tuotteen kaiverrus/kirjailu on valmis. Kun tuote on edennyt toimitukseen, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, josta pääset näkemään toimituksen etenemisen.

Mitä jos en saanut tilausvahvistusta lainkaan?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissa, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Jos vahvistusta ei löydy laisinkaan tai sen on virheellinen, niin olethan meihin yhteydessä pikimmiten info@younameit.fi niin selvitämme asiaa.

 

Nettisivut by Dimedia

2 arviota tuotteelle Oluttuoppi kaiverruksella

  1. Irina S.

    Tuote aivan ihana tilaaminen helppoa sekä toimitus tuli todella nopeasti kiitos

  2. Kimmo

    Tuoppi oli hieno ja jämäkkä, kirjoitus oli hienosti tehty sekä hienossa paketissa, hyvin pakattuna. Toimitus oli todella nopea, iso kiitos kaikesta että toimi kaikki jouhevasti ja mallikkaasti.

Lisää arvio