fbpx

TOIMITUSAIKA 2-6 ARKIPÄIVÄÄ

Valkoviinilasi kaiverruksella

32,00 

(2 tuotearviota)

Viinilasi nimellä on ihana lahjaidea!

 • Oma teksti kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-6 arkipäivää.
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Karoliina’s)

(esim. White wine)

Esim. ”Onnea Minna! t. Laura” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et halua omaa tarraa)

Saatat myös pitää...

 • lasi-kaiverruksella

  Punaviinilasi kaiverruksella

  32,00 
 • lahja pariskunnalle

  Valkoviinilasit 2 kpl ja tarjoilulauta

  75,00 

Kuvaus

Viinilasi nimellä

Viinilasi nimellä on kiva sisutuselementti omaan kotiin tai ja esimerkiksi ihan lahja ystävälle! Nappaa tästä mukaasi esimerkiksi helppo ja persoonallinen tuparilahja tai syntymäpäivälahja! Sopisiko vierelle kenties pullo kylmää Reaslingia tai Chardonnayta?

Lasi on laadukas ja ohut, joten viini maistuu tästä lasista takuulla. Kaiverrus on ikuinen, se ei kulu tai haalistu pois. Lasi kestää myös normaalin konepesun. 

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin.

Tilavuus 56 cl

Lasin merkki : Leonardo Puccini  

Katso täältä myös shampanjalasi kaiverruksella

Q&A
Kuinka voin maksaa tilaukseni? 
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Voit valita kassalla toimituksen eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme hyvin tehdä siihen muutoksia.

Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Lähetämme tuotteet aina 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, joten viinilasi nimellä on perillä 2-6 arkipäivässä. Käytämme toimituksena postin tai matkahuollon pakettiautomaattia. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksesi kulkua.

Mistä näen tilaukseni etenemisen?

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä kivijalkamyymälää, vaan lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

 

Nettisivut by Dimedia

2 arviota tuotteelle Valkoviinilasi kaiverruksella

 1. Kati

 2. Stina

Lisää arvio