fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Snapsilasit ja keloteline kaiverruksella

39,00 

(1 tuotearvio)
Snapsilasit kaiverretulla kelotelineellä. Hauska, lappiteemainen lahjaidea vaikkapa pariskunnalle! Kirjoita vain haluamasi kaiverrusteksti ja tuote on valmis tilattavaksi.
 • Kaiverrus kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapaketoinnissa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

 

Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Minna & Tero)

Saatat myös pitää...

 • lahjasetti

  Lahjasetti, Kuksa ja makkaratikku

  57,00 

Kuvaus

Snapsilasit ja keloteline kaiverruksella

Lappiteemaiset snapsilasit omalla kaiverretulla kelotelineellä ovat mitä mainioin vieminen vaikkapa mökille tai lahjaksi pariskunnalle. Tunnelmallinen keloteline viimeistellään valitsemallasi kaiverrustekstillä. Teksti voi olla vaikkapa lahjansaajan nimi/nimet, lempinimet tai esimerkiksi syntymävuosi. Keloon voi kaivertaa myös mökin tai tilan nimen.

Tuote toimitetaan kuvan mukaiseen lahjasellofaaniin pakattuna, joten lahja heti valmis annettavaksi.

Materiaali: lasi ja kelopuu

Merkintätapa: laserkaiverrus

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä myös toinen suosittu lahjaidea: kuksa nimellä

Q&A
Miten nopea toimitusaika verkkokaupassa on?

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää. Toimitustapana lähin pakettiautomaatti. Voit halutessasi kysyä arviota toimitusajasta myös sivun alareunasta löytyvästä chatistä. Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä.

Millä maksutavoilla voin maksaa verkkokaupassa tilaukseni? 
Voit maksaa halutessasi verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla (mobiilimaksu). Voit halutessasi valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n. Klarnalla voit saada laskullesi jopa 30 päivän maksuajan.
Onnistuuko tuotteen lähettäminen teiltä suoraan lahjansaajalle?

Tämä onnistuu totta kai. Voit halutessasi valita kassalla toimituksen minin tahansa osoitteeseen Suomessa sekä valita puhelinnumeron, johon Postin saapumisilmoitus lähetetään.

Voinko vielä tilauksen jälkeen muuttaa haluttua tekstiä?

Jos haluat tehdä vielä muutoksia jo tekemääsi tilaukseen, lähetäthän meille mahdollisimman pian sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi. Luemme sähköpostia viikon jokaisena päivänä ja mikäli tuotetta ei ole vielä yksilöity tilauksesi mukaan, voimme tehdä siihen hyvin vielä tarvittavat muutokset.

Näenkö jostain tilaukseni etenemisen?

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksesi on käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes tuote on lähetetty. Kun tilauksesi on postilla, saat omaan sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi pitää silmällä toimituksen kulkua postissa.

En jostain syystä saanut tilausvahvistusta. Miten etenen?

Mikäli tilausvahvistusta ei näy, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä roskaposti. Mikäli tilausvahvistusta ei löydy lainkaan tai sen on virheellinen, olethan varmuuden vuoksi yhteydessä meihin info@younameit.fi niin selvitämme tilanteen niin pian kuin mahdollista.

Minulla olisi todella kiire tilauksen toimituksen kanssa. Voinko noutaa tuotteen?

Harmillisesti meillä ei ole tällä  kivijalkamyymälää, joten lähetämme tuotteet postin kautta tuotantotiloistamme. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tilauksesi lähetettyä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@younameit.fi niin tarkistamme tilanteen, ja usein tuotteen lähetys onnistuu tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Voit myös chattaa meille verkkokaupan oikeasta alakulmasta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa ja  mielessäni olisi toisenlainen isänpäivälahja papalle.  Voinko suunnitella itse tuotteen, joka kaiverretaan valitsemaani tuotteeseen?

Ehdottomasti! Valmistamme myös yksilöityjä kaiverruksia ja kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin sähköpostitse info@younameit.fi. Lisää tietoa suunnittelupalvelustamme löytyy täältä.

 

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Snapsilasit ja keloteline kaiverruksella

 1. Aija Salonen

  Hyvä palvelu.

Lisää arvio