fbpx

TOIMITUSAIKA 2-5 ARKIPÄIVÄÄ

Taskumatti kaiverruksella, bestmanin lahja

39,00 

(1 tuotearvio)

Näyttävä mattamusta taskumatti valitsemallasi kaiverruksella on mitä parhain lahjaidea.

 • Oma teksti kuuluu hintaan!
 • Tuote toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää. 
Suomalainen_verkkokauppa_suomi_blue_rgb

(esim. Bestman)

(esim. Jarkko)

(esim. päivämäärä, voit myös jättää tyhjäksi)

esim. “Onnea Juuso” (Jätä kenttä tyhjäksi, mikäli et tarvitse tarraa).

Määrä:

Saatat myös pitää...

 • bestman taskumatti

  Taskumatti kaiverruksella, lahja bestmanille

  39,00 
 • Oluttuoppi kaiverruksella, bestman lahja

  33,00 

Kuvaus

Taskumatti kaiverruksella on mitä parhain bestmanin lahja, joka jää hauskaksi muistoksi vielä vuosiksi eteenpäin. Taskumatti on todellinen häiden klassikko, joka myös nostattaa jokaisen bestamanin takuulla häätunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen juhlaa. Olisiko tässä myös kenties hyvä “kosiskelulahja” bestmanin tehtäviin?

Taskumatti on tilavuudeltaan 240 ml. Kaiverrus on ikuinen, sillä se ei kulu tai haalistu.

Taskumatti toimitetaan mustavalkoisessa lahjapakkauksessa, joten bestmanin lahja on tarvittaessa heti valmis annettavaksi.

Huom. Teemme kaiverruksesta mahdollisimman vastaavan sijoittelultaan kuin kuvassa. Tämä tarkoittaa sitä, että You Name It varaa oikeuden pieniin muutoksiin. 

Katso täältä taskumatti kaiverruksella myös toisella designilla.

Q&A
Miten nopeasti saan tilaukseni ja miten? 

Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää ja valittavanasi on joko Postin tai Matkahuollon lähin automaatti tai kotiinkuljetus.  Saat tuotteen valmistuttua sähköpostiisi lähetyksen seurantatunnuksen, jonka avulla voit halutessasi seurata toimituksesi etenemistä. Mikäli sinulla on tietty päivä tiedossa johon mennessä tarvitset tuotteen, voit myös tiedustella suoraan chatista niin annamme sinulle mahdollisimman tarkan arvion aina sen hetkisestä toimitusajasta.

Voinko maksaa Mastercardilla?
Voit maksaa verkkopankkimaksuna, lasku- tai osamaksulla, kortilla (Visa ja Mastercard) tai MobilePaylla. Voit valita maksupalveluntarjoajista joko Klarna Ab tai Paytrail Oyj:n, jotka toimivat yhteistyössä suomalaisten luottolaitosten kanssa.
Voidaanko tuote lähettää suoraan lahjansaajalle?

Kyllä voidaan. Valitse vain kassalla toimitus eri osoitteeseen.

Voinko vielä muuttaa haluttua tekstiä, sillä huomasin, että siinä on virhe?

Mikäli haluat tehdä muutoksia jo tehtyyn tilaukseen, otathan pikimmiten yhteyttä meihin osoitteeseen [email protected]. Luemme sähköpostia erittäin aktiivisesti ja mikäli tuotetta ei ole vielä ehditty kaivertaa/kirjailla, voimme tehdä siihen muutoksia. Mikäli huomaamme itse selvän kirjoitusvirheen tilauksessa, otamme sen myös itse huomioon ja olemme siinä tapauksessa yhteydessä varmistaaksemme halutun tekstin.

Mistä näen missä vaiheessa tilaukseni on? 

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi meiltä tilausvahvistuksen. Tilauksesi siirtyy käsittelyssä tilaan siihen asti kunnes olemme lähettäneet sinulle tuotteen. Kun tuote on postissa, saat meiltä sähköpostiisi seurantatunnuksen, jonka avulla voit seurata toimituksen kulkua postissa.

En saanut tilausvahvistusta. Miten toimin?

Mikäli et saanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti. Mikäli et kuitenkaan saanut vahvistusta tai sen on virheellinen, olethan yhteydessä meihin [email protected] niin selvitämme tilanteen pikimmiten.

Minulla olisi kiire tilauksen kanssa. Voinko käydä noutamassa tuotteen?

Valitettavasti toimimme ainoastaan verkkokauppana ja lähetämme jokaisen tuotteen postin kautta tuotantotiloistamme, jossa kaiverrus ja kirjailu tehdään. Mikäli haluat tiedustella, miten nopeasti saamme tuotteen postiin, voit olla meihin yhteydessä [email protected] niin tarkistamme tilanteen, ja voimme usein saada hyvinkin nopeasti tuotteita matkaan. Kaikki tuotteemme lähetetään Suomesta.

En löytänyt nettisivuiltanne täysin haluamaani lahjaideaa. Voinko suunnitella itse tuotteen, jonka haluaisin? 

Kyllä voit. Teemme myös yksilöityjä kaiverruksia/kirjailuja, joita voidaan suunnitella asiakkaan kanssa yhdessä. Olethan tällöin yhteydessä meihin osoitteeseen [email protected]. Voit lukea vielä tarkempaa tietoa suunnittelupalvelustamme täältä.

Voinko saada tuotteeseen oman logon?

Tottakai! Mikäli haluat kirjailla tai kaiverruttaa meidän tuotteisiimme esimerkiksi urheiluseuran, yhdistyksen tai yrityksen logon, otathan meihin yhteyttä joko sähköpostitse [email protected] tai lomakkeen kautta täältä.

Tarvitsemme logon alkuperäisen tiedoston, jotta kaiverruksesta tulee mahdollisimman laadukas ja tasainen. Logon voi toimittaa meille joko sähköpostitse tai lomakkeen kautta. Valmistamme tilauksesta myös yritysten/seurojen/järjestöjen brändituotteita, joten lomakkeen kautta voi jättää meille myös tarjouspyynnön isommille erille tai voimme tehdä tilauksesta aina yksi kerrallaan.

Nettisivut by Dimedia

1 arvio tuotteelle Taskumatti kaiverruksella, bestmanin lahja

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tyylikäs

Lisää arvio